Kaulakoruja prinsessoille – Necklaces for princesses

black gothic princess necklace

Väreiltään vuodenaikaan sopiva goottiprinsessan kaulakoru. Talvihan on tulossa. Itse tehty salpalukko, joka koostuu keramiikkarinkulasta ja kuparisesta salvasta, on riipuksen yläpuolella. Myös nauhassa oleva musta keramiikkahelmi sekä riipuksen keramiikkapuikko ovat omatekoisia. Riipuksen upea lamppulasihelmi sen sijaan on Eden Art Glassin. Muut helmet ovat atsuriittia, lasia ja laavakiveä.

A necklace of a gothic princess suitable for the season with its colors. You know, winter is coming. The toggle clasp above the pendant was made by me, as was the other ceramic parts. The gorgeous lamp glassbead of the pendant is from Eden Art Glass. Other beads are azurite, glass and lavastone.

Riipuksen helmi oli aiemmin tässä korussa. Sininen on hankala väri ja korusta tuli liian lyhytkin, joten uusiksi meni.

The bead of the pendant was earlier in this necklace. I think blue is difficult to use and the necklace turned out to be too short, too, so it had to be remade.

lamp glassbead pendant

Toinen koru onkin sitten maanläheisemmälle skyyttiprinsessalle, tai jollekin khaleesille. Tämän voi ratsastaessa kietoa tiukemmin kaulaan, tai sitten rauhallisemmalla hetkellä pitää pitkänä.

The other necklace then is for some more earthy Scythian princess or for some khaleesi. This can be wrapped tightly to the neck while riding, or worn as long for a more peaceful moment.

Keskellä on Happy Falloutin keramiikkatuotos, kuten myös nauhassa oleva keramiikkahelmi. Riipuksessa on inkun tekemä keramiikkapisara, joka on niin sopivan rustiikkinen ja värinen, että se meinasi jäädä kokonaan hypisteltäväksi. Kuparisavinen spiraalipyörylä on omatekoinen.

The ceramic center piece and the ceramic bead are from Happy Fallout. Dangling from the ceramic piece there is lovely colored and rustic ceramic drop by inkku. The copper clay spiral charm was made by me.

Scythian princess necklace

Viime perjantaina oltiin koko perheen voimin katsomassa Nightwishiä, kun ei ollut lapsenvahtia. Pelotti kyllä alakouluikäisten ipanoiden kanssa sinne mennä mutta ihan hienostihan se sitten meni kuitenkin. Sen verran oli kai pauketta ja räjähdystä että viihtyivät, ja olihan konsertti muutenkin upea (ja lapsiystävällinen).

Yours Is An Empty Hope
 
Please follow and like us:

4 Responses

 1. Muikku Verkko
  |

  Oi joi, ja vau. Jälleen kerran. Ja ehkä olen ihan inasen pode Nightwishista 🙂

 2. Helinä
  |

  Voi kun kauniita koruja:-)

 3. MAXIN HOPEAT
  |

  Upea goottiprinsessan koru, jälleen kerran 🙂

 4. sole
  |

  Kiitos, Muikku, Helinä ja Maxin hopeat!