Kylmiä aamuja ja aurinkoinen koru – Cold mornings and sunny necklace

posted in: Yleinen 2

Kylläpä oli eilen (liian) kylmä aamu kuvata. Aurinkoa sentään riitti. Päivien taas lyhentyessä täytyy tehdä aurinkoisia koruja, vaikka sitten mustia.

It was a (too) cold morning yesterday to take photos. Gladly, the sun was shining, though. Days are getting shorter again so I’m making sunny jewelry, albeit black ones.

Long solarwheel necklace

Korussa on omatekoinen aurinkopyöräriipus ja myös donitsi ja toinen mustista helmistä on omaa tekoa. Kauniissa vihertävässä keramiikkahelmessä on myös aurinkoa muistuttava kuvio. Helmen on tehnyt Barbara Hanselman. Pienet helmet ovat kookosta. Riipusta pitävät koossa valkoisella patinoitu kupariketju.

There’s a handmade solarwheel ceramic pendant by me in this necklace. Also the donut and one of the black beads are by me. The beautiful greenish ceramic bead has a figure that reminds the sun. It was made by Barbara Hanselman. The small beads are coconut. The pendant was put together with some white patinated copper chain.

Vihertävä helmi on kuvioitu molemmilta puolilta.

The greenish bead is decorated on both sides.

Solarwheel pendant back

Spiral bracelet

Kevyt rannekoru, jossa on etsattu ja antiikkikullalla patinoitu spiraalilaatta. Keltainen keramiikkahelmi on omaa tuotantoa. Muut helmet ovat keraaminen malahelmi, Arizonan turkoosia ja puuta. Metalliosat ovat patinoitua kuparia.

Lightweight bracelet with an etched spiral charm treated with antique gold. The saffron ceramic bead was made by me. The other beads are ceramic mala bead, Arizonan turquoise and wood. The metal parts are antiqued copper.

Spiral charm

Kaupassa muutama uusi korvakorun osa:

Some new earring components on Etsy shop

October & April

Please follow and like us:

2 Responses

  1. MiunMaun
    | Vastaa

    Lauletaanhan sitä laulussakin mustan auringon nousemisesta, eli kyllä sellainen on olemassa 🙂 Aurinkopyörä on hirmuisen voimakas kuvio, se oikein pysäyttää minut katsomaan.

  2. sole
    | Vastaa

    Kiitos, aurinko se on mustakin aurinko 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.