Kiedottavia – Wraps

En pystynyt sitten lopettamaan näiden tekemistä, oli liian monta yhdistelmämahdollisuutta. Pari on vielä kesken, sitten loppuvat lukot ja nauhanpäät. Olen nyt “sormi liipasimella”, josko tilaisin vielä lisää, ja vielä erivärisiä nahkanauhojakin. Ensimmäisen tein jo aikoja sitten (melkein samanlainen kuin tuo musta pronssinen alla), mutta se päätyi omaan käteen jo ennen kuvaamista. Kun itse tykkään kovasti pitää juuri tällaisia rannekoruja, joita on helppo pitää, niin ajattelin tehdä niitä vähän lisää.

I just couldn’t stop making these, too many possible combinations. A couple of them are still unfinished, then I’ll run out of the claps and cord ends. The first bracelet like these I finished ages ago, but it ended up in my own hand, before I even managed to take pictures of it (like the black, bronze one below). I personally really like to wear bracelets like these, easy to wear, so I thought I should make some more.

Eivät ihan helppoja kuvattavia nämä kuitenkaan…vaikea saada pysymään asennossa, ja riipuskin kiiltää ihan liikaa. Tässä Ogham-kirjain S, paju/ Sail, Saille – vaisto, tunne, emotionaalinen herkkyys, unet, unelmat, henkinen maailma. Nahkaa, turmaliinia, osat Balin pronssia, riipus pronssia.

Not very easy to photograph, though… In this one there is an Ogham letter  S, willow, Sail, Saille – Intuition, feeling, emotional sensitivity, dreams, spirit world. Leather, tourmaline, parts Bali bronze, bronze charm.

Hopeinen versio ylemmästä. Tämä menee lahjaksi. Saajan horoskoopin mukainen Ogham-kirjain on NG, väriherne (kaisla, heinä)/Ngetal – puhdistus, parantaminen, järjestyksenpito, lääketiede.

A silver version of the one above. This is a present for my friend. The Ogham letter according to the receiver’s horoscope sign is NG, broom (reed) / nGétal – Cleansing, healing, order keeping, medicine.

Vihreässä versiossa on riimu Kenaz: liekki, valo, joka edustaa valaistumista, sisäistä valoa, lämpöä, oppimista, tietoa. Apattiittia, nahkaa, Balin pronssiosia, riipus pronssia.

The green version has rune Kenaz in it: flame, light, representing enlightenment, inner light, warmth, learning, knowledge. Apatite, leather, Bali bronze parts, bronze charm.

Tällä erää viimeisessä korussa on Ogham-kirjain C, Pähkinäpensas/Coll – Valaistuminen, viisaus, tieto, innoitus, luovuus. Karneolia, nahkaa, Balin pronssiosia, riipus pronssia.

The last one for now has Ogham letter C, hazel / Coll – Enlightenment, wisdom, knowledge, inspiration, creativity. Carnelian, leather, Bali bronze parts, bronze charm.

Tulossa kalliomaalauskorvakoruja ja muuta:
Coming up rock painting earrings and more:

Please follow and like us:

6 Responses

 1. MiunMaun
  | Vastaa

  Voi hitsi. Sä veit täänkin ihan uudelle tasolle. Vähän jo meinasin kyllästyä nahkaremmijuttuihin (en siis sun, vaan yleisesti) kun ne ovat hyvin saman oloisia. Vedän sanani takas, nää onkin tooooosi kivoja.

 2. Jaana
  | Vastaa

  Nää on upeita, Sole!

 3. MAXIN HOPEAT
  | Vastaa

  Ihania nahkaremmi koruja, odotan innolla jatkoa …

 4. Suntsa
  | Vastaa

  Hieno idea yhdistää nahkanauhaa ja helmiä. Mahdollisuudet erilaisiin variaatioihin lisääntyvät hurjasti. Aivan ihania kaikki.
  Tein itse juuri äsken tylsän yksinkertaisen nahkakorun, enkä ollut yhtään tyytyväinen.

 5. Kaisa Reetta
  | Vastaa

  Oi sole kuinka kauniita ! Nämä ovat niin ajattomia, sopivat asuun kuin asuun.. Ihania kaikki tyynni <3

 6. sole
  | Vastaa

  Kiitos paljon kommenteista! Nahkakoruja on tosiaan näkynyt viime aikoina aika paljon, mutta minä en taida niihin kyllästyä ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.