Kolme kaulakorua – Three necklaces

Kolme kaulakorua, joissa on Birgitta Lejonkloun tekemät riipukset, keskimmäisessä myös lukko.

Three necklaces all with Birgitta Lejonklou‘s pendants.

Ensimmäisen korun ketjunjakajina toimivat reiälliset keramiikkalaatat ovat Inkun tekemät, riipuksessa spiraalikuvio. Keskimmäinen ketju ja helmet ovat messinkiä, kaksi muuta tehty lasihelmistä, niskaosassa simpukankuorta ja yksi korallihelmi. Lukkoina toimivat messinkiset korvakorukoukut.

The ceramic link discs are made by Inkku, the pendant has spiral in it. The chain and the beads in the middle are brass, the other two are made of glassbeads, the beads in the backside are shell and coral. Two brass leverback earring wires work as clasps.

Toisessa kaulakorussa on yhteensopivat erikoisen kauniin väriset keraaminen lukko ja riipus. Helmet ovat puuta ja lasia hamppulangassa.

The second necklace has unusually beautiful colored ceramic pendant and clasp. The beads are wood and glass in hemp cord.

Viimeisessä kaulakorussa on keramiikkariipus jossa on kelttiläinen risti. Helmet ovat luuta (ja kotilonkuorta?), afrikanturkoosia ja atsuriittihelmi. Metalliosat kuparia.

The ceramic pendant of the last necklace has celtic cross in it. Beads are bone (shell?), African turquoise and azurite. Metal parts are made of copper.

Please follow and like us:

5 Responses

 1. Jaana
  |

  Tuo viimeinen on minun suosikki. Upea riipus ja ihanan väriset nuo kivet :)!

 2. MiunMaun
  |

  Tämä alimmainen, ah. Mikä pieni kaunokainen onkaan livahtanut tuohon riipuksen alle. Hienoja. Upeita nuo keramiikkahelmet, vaikka etsatut kupaririipuksesi ovatkin suosikkejani noin yleisesti ottaen.

 3. Mags
  |

  Minäkin tykkäilen suuresti sinun etsatuista riipuksista ja linkeistä, mutta nää keramiikkariipukset ja -linkit vetoaa myös! Ihastuin kyllä Inkun palasiin ylimmässä, vaan omaan kaulaani nappaisin tuon keskimmäisen 🙂

 4. Othel
  |

  Hienoja! (Mitäpä muuta voisi odottaakaan?) Ensimmäinen on näyttävä, tulee pakottava tarve tehdä jotakin samantyyppisellä rakenteella… Toinen taas ihanan yksinkertainen, juuri sopiva aksentti tylsään toimistostyleen.

 5. sole
  |

  Kiitokset kommenteista ja palautteesta 🙂 Noita etsauksia on kiva tehdä, mutta se vie aikaa melko paljon, joten harvemmin tulee ryhdyttyä.