Lohikäärmeen muna ja muita juttuja – Dragon’s egg and other stuff

Aurinkopyörä, auringonjumalatar Sunnan vaunujen pyörä. Kuparitikussa on suojariimu Algiz/Eolh. Helmet ovat vuorikristallia, tsekkiläisiä lasihelmiä, spinelliä ja pyriittiä. Ketju on gunmetal-päällysteistä rautaa. Tämä on tosi kevyt ja helppo pitää.

Solar wheel, the wheel of the sun goddess Sunna’s chariot.  There is a protective rune Algiz/Eolh in the copper stick. The beads are rock crystal, Czech glass beads, spinel and pyrite. The chain is gunmetal plated iron. This is very lightweight and easy to wear necklace.

Ei ihan yhtä kevyt mutta tämäkin helppo pitää. Kaulakoru suurella helmellä, joka on jotain turkoosia. Helmi on “haastelaatikosta”, jonne olen kerännyt helmiä, joita on vaikea käyttää. Tämä oli siellä suuren kokonsa takia (näitä on tietenkin kokonainen nauha, ja tämä ensimmäinen siitä käytetty helmi). Kaulakoru on ihan lyhyt. Korussa on afrikkalainen lasihelmi, omatekoinen (kurssilla) rustiikkinen keramiikkahelmi toisella puolella, uusia ja vanhoja luuhelmiä, granaattia, muita lasihelmiä, simpukankuorta ja kookosta. Lukko on patinoitua kuparia. Isosta helmestä tuli mieleen lohikäärmeen muna (oikeasti en kyllä tiedä miltä ne näyttävät), joten kaulakorun nimeksi tuli “Lohikäärmeen muna”.

Not so lightweight but easy to wear, too. The necklace with big bead of some kind of turquoise. This bead is from my “challenge box” where I have gathered some difficult to use beads. This was there because it is so big (I have a whole strand of them, this is the first one I have used). The necklace is short. There are an African glass bead, a rustic ceramic bead I made myself, on the other side, also some old and new bone beads, garnet, other glass beads, shell and coco beads. The clasp is patinated copper. The big bead reminded me of a dragon’s egg (actually, I don’t really know what they look like) so I named this “Dragon’s Egg”.

Korvakorut spiraalikuvioilla ja vuorikristallihelmillä. Tikut ovat patinoitua kuparia, koukut sterlinghopeaa.

Earrings with stamped spirals and rock crystal beads. The sticks are copper and patinated, the hooks are sterling silver.

Please follow and like us:

12 Responses

 1. Sara
  | Vastaa

  Mun on ehkä ihan pakko ostaa sulta joku koru itelleni joululahjaks! Ne ei varsinaisesti ole ihan mun tyyliä, mutta silti suunnattomasti kiehtovat mua 🙂
  ps. Game of Thrones on ihan paras sarja ikinä!

 2. Arna
  | Vastaa

  On kyllä taas aivan mielettömän ihania nämä sinun korut.

 3. Akvamarin
  | Vastaa

  Hengästyttäviä! Taidokkaita! Olisipa kiva nähdä kuvia myös työvaiheista! 🙂

 4. Niina
  | Vastaa

  Kummatkin on todella ihania! Mistä ihmeestä sinä aina löydät näin kauniin rustiikkisia ihanuuksia ja kokoat ne täydellisesti. Game of thrones on kyllä ihan mahdottoman hyvä 😀

 5. Othel
  | Vastaa

  Oletetaan, että Solen työhuone hautautuu laavaan: on siinä tulevaisuuden arkeologeilla ihmettelemistä!

 6. inkku
  | Vastaa

  Olipa mukava taas nähdä sun korujasi! Tuo eka on ehdottomasti lempparini. 🙂 Upea lohikäärmeenmuna, jännä nähdä mitä ihanaa teet niistä muista odottavista helmistä!

 7. Mags
  | Vastaa

  Eka kaulakoru on taas niin ihana 'muinaisaarre' 😀 Joka osanen puhuttelee.

 8. kuparikukka
  | Vastaa

  Kyllä niistä haasteellisistakin helmistä näköjään upeita teoksia syntyy. 🙂 Noista tikuista tykkään jotenkin erityisesti. Kiva idea tuo haastelaatikko, mullekin sellaiseen saattaisi kertyä helmi jos toinenkin…

 9. Kati
  | Vastaa

  Näistä koruista löytyy sekä herkkyyttä ja voimaa! Ihana kombinaatio… <3

 10. Amalia
  | Vastaa

  Voihsn lohikäärmeenmunat aurkinkopyörineen mitä täydellisyyksiä <3 FB:n kautta olenkin nähnyt aiempia päivityksiä mutta olipa tuolla jokunen näkemätönkin ihanuus. Tää sun tyylisi on niin ihana ja unikki.

 11. sole
  | Vastaa

  Ihmettelemistä on ainakin sotkussa ja tavaran määrässä 🙂 Sama huone toimii lisäksi leikkihuoneenakin.

 12. sole
  | Vastaa

  Kiitos kaikille! Game of thrones ON hyvä, vasta ekan kauden olen nähnyt. Ja työvaihekuvia olisi kyllä kiva laittaakin jos vaan aika riittäisi, nytkin jo kotityöt kärsii pahasti koruilusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.