Uusi vuosi, vanha vene

En saanut aikaiseksi minkäänlaista yhteenvetoa viime vuoden tuotoksista, kuten monissa blogeissa on ollut. Aloitetaan vuosi sitten uudella korulla, mutta kaikin puolin vanhalla aiheella: kalliomaalauksen veneellä. Näitä etsattuja läpysköjä on jonottamassa koruihin lisääkin. En ole juurikaan ajatellut mitään kovin uusia juttuja koruilusaralla tälle vuodelle. Ehkä vähän uudenlaisia koruja on tulossa, kun löysin eräästä tutkimuksesta vanhoja riimutekstejä, joita aion käyttää koruissa. Mutta yksittäiset riimuthan sinänsä ovat jo koluttu aihe tässä blogissa.

Korussa on riipuksena dzi-akaattihelmi, tsekkiläinen lasihelmi ja nahkanauhaa, jossa on metallihelmiä. Nauhassa on jotain tuntemattomia kivihelmiä ja pähkinänmuotoisia siemenhelmiä. Sivussa on koristeena vielä samanlainen tsekkiläinen lasihelmi ja häränsilmäläpyskä kuin riipuksessakin.

Venepyörylä on etsattua kuparia, kuumentamalla värjäytynyttä. Veneen kuvan esikuva on Iitin Rautakannanvuoren kalliomaalauksesta.

Hyvää uutta vuotta kaikille!


Etsy-kaupassa saa 10% alennusta kaikista koruista tammikuun 15. päivään asti.

Please follow and like us:

7 Responses

 1. Helinä
  | Vastaa

  Oikein kaunis koru, kaunis väriyhdistelmä!

 2. Vikki
  | Vastaa

  Tykkään niin paljon näistä!
  Se on tämä väreillä ja muodoilla aikaansaatu maanläheinen tunnelma ja aidot materiaalit. Näistä yhdessä syntyy hyvä lopputulos ja sellainen rauhallinen fiilis.
  Enhän kuullostanut Pauligin mainokselta tai jos kuullostinkin sehän on vain hyvä asia 😀
  Riimutekstithän koruissa kuullostaa mielenkintoiselta.

 3. Amalia
  | Vastaa

  Kyllä vain se "vanha aihe" toimii edelleen, mutta mielenkiinnolla odotan myös niitä riimuteksti koruja. Ihana kiehtova koru.

 4. Mags
  | Vastaa

  Hieno oli Hypatia, mutta tämä vie niin mennessään; tykkään tuosta toistuvasta pikkuriipuksesta!

 5. Niina
  | Vastaa

  Ihanan pehmeä. Nuo värit ovat todella onnistuneet. Tykkään ihan mahdottomasti noista sinisistä helmistä tuossa sinulla ja siitä että koru on epäsymmetrinen. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

 6. Kati
  | Vastaa

  Vahva ja kaunis aloitus vuodelle 2012! 🙂

 7. sole
  | Vastaa

  Kiitokset Helinä, Vikki, Amalia, Mags, Niina ja Kati. Vikki, Pauligin mainos kuulostaa tosiaan hyvältä vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.