Eolh-kaulakoru ja rautakorvikset

Sain vihdoin ujutettua tähän kaulakoruun jonkin verran laatikossa kauemmin pyörineitä helmiä. Nämä botswanan akaatit ovat kyllä helpoimmasta päästä näistä laatikonpohjalle jäänneistä. Jotkut helmet ovat kyllä sellaisia, että niitä tuskin osaan ikinä mihkään laittaa, enkä tajua, miksi niitä olen alunperin hankkinutkaan.

Korussa on botswanan akaattien lisäksi afrikkalaisia lasihelmiä, metallihelmiä, apatiittia ja kookoshelmiä. Sivuilla on patinoidut kuparirenkaat ja takana ja edessä Vintaj-ketjua. Sivulla riippuu pieni riimuriipus, jossa on riimu Eolh, suojariimu, joka sanana tarkoittaa hirvensarvea.

Nämä korvikset on väännelty jostain rautakaupan paksusta, tummasta langasta. Vain koukut ovat sterlinghopeaa, muut metalliosat ovat rautalankaa. Helmet ovat luuta ja käsintehtyjä lamppulasihelmiä.

Lopuksi tuunailujuttu:
Viime keväisen Skotlannin matkan innoittamana syntyneestä rannekorusta muotoutuikin kaulakoru asiakkaan toivomuksesta. Tämä kuva on otettu jo vähän aiemmin, siksi siinä näkyy tuommoinen valonpilkahdus. Aurinkoa ei täällä ole kyllä nähty muutamaan päivään. Yritän näillä aurinkopyörillä sitä houkutella esiin…

Please follow and like us:

8 Responses

 1. Mags
  | Vastaa

  En osaa edes eritellä, mutta kaikista koruistasi löydän paljon minua puhuttelevia osasia ja tykkään niin paljon niiden luomista kokonaisuuksista…

 2. Akvamarin
  | Vastaa

  Ihan kuin olisi tullut muinaisten aarteiden äärelle täällä! Menen ihan sanattomaksi näiden edessä!

 3. PaulaL
  | Vastaa

  Nämä kaikki on taas tosi upeita koruja, korviksissa on jotain mikä viehättää todella paljon 🙂

 4. Niina
  | Vastaa

  Hienostihan nuo Botwanan akaatit käy tuohon koruun, kauniit nuo erilaiset renkulat. Korviksissa on jotain yksinkertaisen upeaa.

 5. Katri
  | Vastaa

  PAulaL:n kanssa sanoissa ajatuksissa. Silmät pullistuivat ihastuksesta korviksien kohdalla. Mahtavat!

 6. Voi vitsi tuota alinta korua ja noita korviksia, aivan pakko lähempää taas tutkia.Tuon alimman sävyt lumosivat ihan kokonaan!

 7. sole
  | Vastaa

  Kiitokset kaikille!

 8. Amalia
  | Vastaa

  Ihania koruja taas, ekan kaulakorun värejä tuijottelin ja ihastelin tovin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.