Kelttiläinen puusymbolikoru Sail ja kämmi

Kävi tuossa jossain vaiheessa sekaannus noitten puusymbolien kanssa eli Fernin ja Sailin välillä. Kahdella eri nettisivuilla oli ristiriitaista tietoa noista enkä huomannut sitä heti. Tuossa aiemmin väitin Ferniä pajuksi, mutta se onkin leppä, ja lisäksi Fernin symboli on kolmisakarainen. Joten vaihdoin sitten Fern-koruun uuden symbolilaatan. Ja pitihän sitten tehdä myös Sail-koru, kun oli jo symbolilaatta valmiina. Tilasin vielä painettuakin tietoa symboleista, mutta tässä kirjassakin on painovirhe näitten symbolien kohdalla, ja luulenkin että koko sekaannus noilla nettisivuilla on voinut saada alkunsa tästä virheestä.

Tässä Fernin uusi laatta, josta tuli kyllä liiankin rosoinen. Symboli kuvastaa johdatusta, neuvoa, tietoa, inspiraatiota ja luovuutta. (Horoskooppi 18.3.-14.4.)

Sail tarkoittaa siis pajua ja kuvastaa intuitiota, tunnetta, kuun vaikutusta; henkimaailmaa ja noituutta, unelmia. Symboliin liittyvä kelttien jumalatar on Ceridwen, joka oli lumoojatar, kuun jumaltar. Symbolin taivaankappale on kuu ja eläin jänis, joka edustaa sopeutumista ja intuitiota. Merkin kelttiläisen horoskoopin ajanjakso on 15.4.-12.5.

Pitkässä korussa on tällä kertaa mukana myös hopeaa. Ketjut ja renkaat ovat patinoitua kuparia, hopeaa on helmien ja riipuksen kieputuksissa ja lisäksi kukkahelmi on hopeaa. Helmet ovat labradoriittia ja vuorikristallia.

Riipuksessa on kuvioitu ja patinoitu kuparirengas, jossa riippuu kuparinen tekstiriipus “SAIL” ja rengas, pronssinen symboliriipus, sekä labradoriittihelmi.

Olen muuten kovasti odotellut sitä Keijukeitaalta lähetettyä keijua tulevaksi, mutta ei ole vielä näkynyt. Täällä taitaa olla vähän tympeä ja tyytymätön ilmapiiri tällä hetkellä, ja voi olla, ettei tänne nyt keijut uskalla tulla. En ole vielä luopunut toivosta vaan odottelen edelleen…kunhan tunnelma tästä vähän paranee.

Please follow and like us:

8 Responses

 1. Johanna
  | Vastaa

  Hienoja ovat, varsinkin tuo paju! Tosi mielenkiintoisia nämä puusymbolit ja minusta tuo leppä-symboli on kaunis, ei yhtään liian rosoinen.

 2. Katri
  | Vastaa

  Huippuja kokonaisuuksia osaat rakennella. Tykkään sun omasta tyylistä paljon.

 3. Mags
  | Vastaa

  Tykkään täällä nyt aivan sanoja vailla!!

 4. JaanaR
  | Vastaa

  Sail -koru osuu just esikoiseni syntymäkohtaan, yhdessä juuri tuota kaunista korua ihailimme:)Upeita koruja molemmat! Näissä on kyllä muhevan rouhea ote. Tykkään kovasti!

 5. Amalia
  | Vastaa

  Ihana! Ei mun mielestä yhtään liian rosoinen vaan just passeli. Sopii tyyliin ja kokonaisuuteen.

 6. Niina
  | Vastaa

  Mites tämä on mennyt minulta ihan ohi. Upea koru jälleen, kaunis tuo keltaisen hohde. Täydellinen palapeli ;D

 7. sole
  | Vastaa

  Kiitos kaikille!
  Meinaan mennä ihan sekaisin noitten puitten kanssa. Pari laattaa vielä jäljelläkin 🙂

 8. Marissa
  | Vastaa

  Yes. Nää on niin just sua. Jatka samaan malliin kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.