Tunnustus

posted in: muut 0

Kiitokset Vedenhenki-blogin Nafisanille tunnustuksesta!
Ohjeistus kuuluu seuraavasti: tunnustuksen saaneen kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata kymmeneen kysymykseen, jakaa tunnustusta eteenpäin kymmeneen ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta.

Omat vastaukseni:

  1. Suosikkiväri: Oikeastaan kaikki värit tietyssä muodossa: usein melko tummina ja vähän murrettuina, erityisesti pidän maanläheisistä ja lämpimistä väreistä.
  2. Suosikkieläin: Tykkään melkein kaikista: erityisesti kissoista, koirista ja hevosista. Arvostan kaikkea elämää, mutta pyrin pysymään kaukana hämähäkeistä, käärmeistä ja skorpioneista.
  3. Suosikkinumero: Ei ole.
  4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi
  5. Facebook vai Twitter? Juuri olen vasta tutustumassa Facebookiin, ja mikäs se Twitteri on?? Greyn anatomiassa taisi joku tviitata…Eli Facebook.
  6. Intohimosi: Tällä hetkellä korujen, riipusten ja osien tekeminen; aina ovat olleet: tosi vanhat jutut, hyvä musiikki ja hyvä suklaa.
  7. Saada vai antaa lahja? Molemmat.
  8. Suosikkikuvio: Tähän täytyy varmaan vastata spiraali. Aurinkopyörä myös, aurinko on niin ihana asia.
  9. Suosikkiviikonpäivä: perjantai ja lauantai.
  10. Suosikkikukka: Tulppaani, tykkään kyllä muistakin.

Ja nyt törkeästi luistan tämän välittämisestä eteenpäin, anteeksi. Nafisan ja Ninni olivat jo valinneet aika monta korublogia, jotka olisin valinnut, ja kun en seuraa juuri muita kuin korublogeja, niin…no, olen vain laiska.

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.