Riimukirjoitusta

Sain kerrankin otettua vaihekuvia tekeillä olevasta korusta. Näin kesällä ja hyvällä säällä se on helppoa. Kunhan vain astahtaa ulos ja ottaa kuvan. Tein nyt ensimmäisen ihan oman riimuriipuksen kuparista.

1. Tässä riipus on etsauksen jälkeen.

2. Riipusta on vähän “pahoinpidelty” vasaralla.

3. Lisää pahoinpitelyä vasaralla ja myös viilalla, sekä taivuttelua.

4. Patinointi violetilla, joka on melkein putsattu pois.

5. Lopuksi valmiina koruna lakattuna. Naru on hamppua ja metallihelmet pronssia. Iso vihreä helmi on sammalakaattia. Riipuksessa lukee jonkun nimi.

Kannattaisi ottaa useamminkin näitä vaihekuvia, ihan opettelumielessä. Näkisi sitten, että olisikohan kannattanut lopettaa jo aikaisemmin. Tähän ajattelin alunperin kahta väriä, violettia ja keltaista päälle, mutta jätin tähän yhteen väriin.

Please follow and like us:

5 Responses

 1. Mags
  |

  Minä tykkään lopputuloksesta, tykkään noista välivaiheistakin ;-D Ihana!

 2. Niina
  |

  Hienoja kuvia. Hyvin avartavaa nähdä kuinka paljon työvaiheita täytyy tehdä että saa jotain näin upeaa aikaiseksi. Sinä olet taituri, mahtava koru tuli. Vihreä helmi on kaunis yksityiskohta.

 3. Amalia
  |

  Hieno riipus! Kivat vaihekuvat, niistä näkee ettei näitä niin vain tehdä. Vaan vaatii valmistuakseen monta vaihetta.

 4. PaulaL
  |

  Tosi hieno koru! Nuo välivaihekuvat on aina mielenkiintoisia, kiva nähdä eri vaiheet alusta loppuun 🙂

 5. sole
  |

  Kiitos kommenteista. Minähän vähän luistin alkuvaiheista, kun käytin valmista riipuspohjaa, johon piti vain tehdä reikä ja vähän viilailla ja hioa. Kyllä näissä yksinkertaisissakin riipuksissa on suht paljon hommaa, varsinkin jos alusta asti tekee itse. Saati sitten niissä monimutkaisemmissa, jollaisia jotkut teistä tekevät.