Skotlannin tunnelmaa

Käväistiin viikonloppulomalla Edinburghissa, Skotlannissa. Olen jo pitkään halunnut käydä siellä. Yritettiin jo viime keväänä päästä mutta eräs pahantahtoinen tulivuori esti silloin aikeet. Tällä kertaa onnistuttiin. Edinburgh oli todella miellyttävä kaupunki ja ihmiset ystävällisiä, puheestakin sai selvää vaikka skottia puhuivatkin. Käytiin kuitenkin myös päiväretkellä Loch Nessille katselemassa vähän maaseutua, joka oli kukkulaa, järveä ja lammasta vuoron perään. Kaunista ja karua kyllä. Oli karitsointiaika joten söpöjä pikku karitsoja riitti. Kartoitin kyllä helmikaupatkin valmiiksi, ja löysin lähistöltä neljä kappaletta, mutta en sitten ehtinyt käydä yhdessäkään. On ehkä pikkuisen ollut jonkinmoista koruiluväsymystä ilmassa, eli ehkä ihan hyvä pitää vähän taukoa. Kohtahan muuten julkaistaan Korukoplan haaste 6:n tuloksetkin.

Vaihdoin taustakuvaksi kuvan reissulta. Kuva on Loch Laggan -järveltä, mutta en saanut järveä näkyviin tuohon taustaan. Vaatii lisää harjoitusta…Pari muutakin kuvaa Skotlannista:

Niitä lampaita.

Ja karvaisia Skotlannin lehmiä.

Ja vielä ainoa koru, jonka olen saanut aikaiseksi muutamaan viikkoon. Tämä mielestäni sopii väreiltään ja olemukseltaan tähän Skotlannin tunnelmaan hienosti: hieman synkkiin pohjoisiin, mutta kauniisiin järviin ja kukkuloihin. Korussa on jaspista, intian akaatteja, värjätty kuparihelmi ja omatekoinen lukko, sekä kelttiläinen risti (tai aurinkopyörä) kuparista.

Please follow and like us:

11 Responses

 1. Nafisan
  |

  Skotlanti! ♥ Länsiylämäänlehmät! ♥

 2. Vikki
  |

  Skotlanti olisi myös haaveena!
  Pitäisin myös ihan mielelläni tätä korua!

 3. Mags
  |

  Samoin täällä tuo Skotlanti on aina kiehtonut, voi kun pääsis! Taustakuva on kyllä upea!

  Ja tuo koru kyllä henkii keltti-fiilistä, tykkään itse tekemistäsi osasista <3

 4. Amalia
  |

  Ihania kuvia ja kaunis ihana koru <3

 5. Niina
  |

  Kauniita kuvia, ihania tunnelmia. Koru on kaunis.

 6. sole
  |

  Nafisan, en muistanutkaan noiden lehmien nimeä, sanon niitä karvalehmiksi 🙂 söpöjä.
  Vikki ja Mags, olisin viihtynyt kauemminkin vierailulla siellä, kannattaa ehdottomasti käydä. Haluaisin mennä vielä uudestaan ihan kunnon kierrokselle.
  Kiitokset kommenteista myös Amalialle ja Niinalle!
  Ja järvi näköjään näkyykin toisella koneella tuossa taustakuvassa…hyvä juttu.

 7. Maikku
  |

  Tulipahan tosi jytky,(mukava ja kelpoinen tämä "jytky"sana näinä päivinä!) kun avasin sivusi, näyttäviä, upeeta työtä, taidokasta…muutaman jutun jo lukasin, kipinän sain tirkistelyyn, tapamisiin…;)

 8. sole
  |

  Kiitos, Maikku. Kiva kun kävit!

 9. Anu
  |

  Me kävimme vuosi sitten Skotlannissa, samoissa maisemissa 🙂 Ihana kokemus ja haaveilen kyllä että päästäisiin uudelleenkin. Koru sopii tunnelmaan hienosti!

 10. sole
  |

  Kiitos kommentista, Anu. Skotlanti taitaa olla sellainen erityisesti suomalaisten mieleen oleva paikka, niinkuin varmaan Irlantikin.

 11. Marissa
  |

  Tunnelmat♥♥♥ Mutta kaikista ihanista koruistasi taidan ehkä pitää eniten tuosta rannekorusta. AVikka kaikki kauniita♥