Kurkistuksia haastekoruihin

posted in: haasteet 5

Aikas haastavaa on haastekorujen tekeminen. Sain Korukoplan kuudennen haasteen ensimmäisenä riipuksena Amalian riipuksen. Riipus oli vielä hienompi luonnossa kuin kuvissa, samoin kuin Niinankin riipus. Ketjuosan tekeminen ensimmäisenä oli toodella hankalaa, ja tulos epäilyttää edelleen. Niinan riipuksen kanssa olikin jo huomattavasti helpompaa, kun siinä oli jo niin upea aloitus valmiina. Muita odotellaan vielä. Tässä pari kurkistusta koruihin.

Please follow and like us:

5 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Sole, olen kanssasi samaa mieltä eka oli kaikkein vaikein, siis se aloitus. Mutta haastetta tässä tehtävässä kyllä on ollut 😀

 2. Mags
  | Vastaa

  No täälläkin samaa mieltä siitä, että aloitus oli vaikein tähänastisista, arvelen että viimeinen pätkäkin voi mietityttää 🙂 Mainio haaste kuitenkin ja jännät kurkistukset…

 3. Amalia
  | Vastaa

  Haasteet ei kesken lopu, se on totta =D Kivoja kurkkauksia, tuskin maltan odottaa että oma riipus kotiutuu =) Sitä ennen on kuitenkin pakerrettava pätkät muutamiin koruihin.

 4. JaanaR
  | Vastaa

  Kivoja kurkistuksia 🙂 Ja minä jännitän teidänkin puolesta…

 5. sole
  | Vastaa

  Odottelen innolla seuraavaa, se voi kylläkin olla vaikeampi nakki kuin edellinen. Riippuu niin paljon siitäkin, mitä varastoista löytyy, kun mielikuvitus on valitettavan rajallinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.