ÄHH korvikset 8, 9 ja 10

Vitsi, vieläkin päivän jäljessä. Onneksi tämän päivän korvikset on sentään tehty, mutta ei vielä kuvattu. Uhkaa tulla vähän pakkopullaa tästä korviksien vääntämisestä, eikä kuukausi ole vielä edes puolessa välissä. Tällä kertaa on ainakin kahdet väkisin väännetyt korvikset. Varmaan se näkyykin.

ÄHH 8: Patinoitua kuparia ja sateenkaarifluoriittia. Aluksi helmet olivat tumman violetit mutta vaihdoin näihin vaaleisiin. Tämän savipytyn olen tehnyt joskus koulussa. Se on tehty laittamalla savipötköjä päällekkäin renkaiksi, ja jos oikein muistan niin kivikautiset keramiikka-astiat tehtiin samalla tekniikalla, ne vain näyttivät kyllä hienommilta 🙂 Tämä pytty näytti sopivan näihin korviksiin.

ÄHH 9: Hopeaa ja ruusukvartsia, aventuriinia ja yhdet swarot, jotka jäivät epähuomiossa tuonne taakse. Nämä värit ovat vähän outoja itselleni käytettäväksi. Sen takiahan ne kai ovat jääneetkin laatikkoon. Ajattelin varmaan jotain lahjakoruja, kun hankin nuo pinkit swarovskit.

ÄHH 10: Kuparia ja sateenkaarifluoriittia. Kokeilin kuparirenkaisiin värjäystä. Näissä on kyllä väriä hyvin maltillisesti, hyvä kun näkyy. Eri värejä tulee varmaankin käyttöön seuraavissa korussa.

Please follow and like us:

11 Responses

 1. Mags
  |

  Tykkään alimmista, juurikin tuon värillisen renkaan vuoksi – siis, etsasitko vai miten värjäsit?

 2. sole
  |

  Värjäsin tuon semmoisilla kuparille ja messingille tarkoitetuilla väreillä. Tämä vain maalattiin päälle ja lakattiin.

 3. Niina
  |

  Kaikki aivan ihania. Ensimmäisen taotut kuparirenkaat on rosoisen makeet, toisissa on ryppäät ja kolmoislenkit on upeat. Alimmaisten värilliset renkaat on niin hienot… että huokailen vaan.

 4. Hämis
  |

  Jestas mutta nuo kupariset ovat kauniita.

 5. Kyllähän nuo kuparikorut jotenkin vievät huomioni ihan täysin. Upeaa työtä ja kuparin sävy on aina nam:D

 6. Sara
  |

  Alimmat ovat ehdottomasti suosikkini, mutta kaikista tykkään. Tuo värjäys on tehty hienosti, kokonaisuus NAM ! Mistä tuollaisia värejä saa ostaa? Onko ne samoja aloholimusteita, joita käytetään paperiaskartelussakin?

 7. inkku
  |

  Kaikki korvikset on hienoja mutta nuo vikat.. <3 ja hei, tykkään kyllä savipytystäkin. 😀

 8. piisku
  |

  Kupariset on komeita! Hopeassa hieno kevätkimara 🙂

 9. Katri
  |

  Ihania korviksia kaikki. Viimeiset kyllä miellyttää silmää edelleen.

 10. sole
  |

  Kiitoksia kaikille taas!
  Sara, en kyllä tarkemmin tiedä minkätyyppisiä värejä ne ovat, tilasin ne vain Etsystä, Missficklemediasta. Mulla on nyt 11 eri väriä elikäs kokeilut jatkuu 🙂
  Inkku, oikeasti olen itse ollut aikoinani järjettömän ylpeä tuosta savipytystä, sen takia se on pysynyt säästössä niin monta vuotta ;D

 11. Amalia
  |

  Namusia kaikki korvikset ja savipytty on kans ihanuus <3