Ähh korvikset 5,6 ja 7

Päivän jäljessä ollaan. Olin viikonloppuna korukurssilla eikä siellä tehty ÄHH korviksia. En aiemmin pitänyt koukkujen tekemisestä, mutta tajusin nyt vasta, että niistähän voi tehdä vaikka minkä muotoisia kunhan vain toimivat. Nyt niitä onkin sitten paljon hauskempi tehdä. Edelleen vähän nyppii, kun pitää kuitenkin olla kaksi samanlaista, eikä niistä meinaa sellaisia tulla helposti.

ÄHH 5: Korvikset koralleista ja hopeasta. Oli tarkoitus minunkin kokeilla huoletonta kieputusta mutta…kieputuksista tuli valitettavasti paljon laihemmat kuin oli tarkoitus, kun oli liian lyhyt korupiikki, ja koralli pilkistelee nyt välistä. Korallihelmet ovat joskus tulleet kaupanpäällisinä.

ÄHH 6: Sitten tällaiset höpöhöpö-samba -korvikset. Kevyet ja nopeat tehdä. Koukkujen päitä viilatessa lähti tietenkin väri irti ja viilailin sitten vähän muualtakin. Suuret helmet on tehty kierrätyspaperista, ja muut ovat puuta. Ostin noita kierrätyshelmiä joskus Sinooperista mutta en oikein keksinyt sitten niille käyttöä.

ÄHH 7: Blingiä: Kolmesta erikokoisesta renkaasta tehdyt korunosat, joista toisen juottamisessa meinasi mennä hermot, kun juotospalat eivät suostuneet kohdilleen millään. Helmet ovat ametisteja, jotka ovat säästyneet, koska en oikein osaa käyttää violettia. Lisäksi koruissa on kirkkaita ja violetteja Swarovskin kristalleja.

Please follow and like us:

10 Responses

 1. Amalia
  |

  Ekat on ihan ihanat <3 Tokat kans, ihanan värikkäät. Ja niin ikään myös vikat 😉 Ja juottaminen on toisinaan niin hermoille käyvää puuhaa.

 2. Akvamarin
  |

  Ekat on talvi, tokat on kesä ja kolmannet on syksy (pienet viinirypäleethän ne siinä). Mainiot ähhittelyt, ihanaa tulosta syntyy!

 3. Niina
  |

  Ekat on niin kauniit, romanttisen herkät, ihan mun oloiset. Toiset niin kesäiset, ihan helle korut, taitaa olla caring hands -helmiä???( miten se nyt sitten kirjoitetaan). Kolmansien linkki renkaat ovat upeat, kannatti menettää hermot 😀

 4. Sara
  |

  Ensimmäiset herkän kauniit, mutta katseeni jäi sambakorviksiin. Ihanan raikkaat ja vauhdikkaat 😉 .

 5. piisku
  |

  Kauniita!! Ensimmäinen herkkä pariskunta vei sydämeni! <3

 6. Mona
  |

  En yleensä niin piittaa valkoisesta, mutta nuo korvikset on kyllä IHANAT !!!!

 7. inkku
  |

  Hurmaavia kieputuksia, pirteitä värejä ja ripaus ylellisyyttä. 😉

 8. Mags
  |

  Ihanat ekat!! Juuri sopivan 'huolettomat' kieputukset, tykkään 😀

 9. sole
  |

  Kiitos kaikille!
  Akvamarin, täytyy yrittää väsätä ne kevätkorviksetkin tässä vielä…
  Niina, en tiedä mitä helmiä nuo on, voi hyvinkin olla noita caring hands -helmiä.
  Nuo kieputuset on tosiaan lainausmerkeissä "huolettomat", kauhean jäykkää puolipehmeää 0,6 mm lankaa. Yritin sitä hehkuttaakin mutta ei auttanut. Pitää varmaan kokeilla ohuempaa. Kupari on kyllä ihanan pehmeää hopeaan verrattuna.

 10. Miina
  |

  Ensimmäiset on ihanan tyylikkäät ja juhlavat, toiset iloiset ja viimeisiä en edes uskaltanut katsoa! 😀 Kannatti menettää hermot, juu. 🙂