ÄHH 14-18

Vihdoin olen ajan tasalla…ainakin toistaiseksi. ÄHH eli älä hilloa helmiäsi -projekti on yli puolen välin jo! Kiitokset kaikille, jotka jaksavat seurailla ja kommentoida, sekä kaikille lukijaksi itsensä merkinneille.

ÄHH 14: Sain vihdoin aurinkoakin mukaan kuvaan. Tämän kerran värjäyskokeilu on tehty sahraminkeltaisella. Tökötti muuten haisikin sahramille, olisikohan nuo jotain luonnonvärejä(?). Myrkyttömiä ainakin kauppiaan mukaan. Materiaali on edelleen kuparia, renkaat ja helmihatut on värjätty, helmet lasia. Koukut ovat pronssia.ÄHH 15: Nämä pronssihelmet uhkasivat jäädä Nerik-laatikkoon, kun Suomesta tällaisia ei nähtävästi saa (oikeaa pronssia) ja aika kalliitakin olivat. Tilasin niitä muutaman ja olen kai yhden raaskinut käyttää. Varmaan puran nämäkin korvikset vielä ja palautan helmet laatikkoon…Toiset helmet ovat ametistia, ja muut osat pronssia myös.

ÄHH 16: Tällaisia pienempiä korviksia pitäisi tehdä enemmänkin, koska näitä pystyn itsekin käyttämään. Tuppaa isommista korviksista tulemaan aina korvat kipeäksi, näistä ei. Materiaali on hopeaa, helmet peridoottia.

ÄHH 17: Maanläheiset korvikset ja bonuksena riipus, jota ei lasketa ähhiin mukaan, koska se ei ole korvakoru (omaan ähh-tavoitteeseeni kuuluu vain korviksia). Renkaat ovat sarvea, helmet jaspista ja muut osat hopeaa. Renkaille kävi hassusti patinointilitkussa. Ne olivat alunperin tummemmat, ja nähtävästi värjätyt. Nyt ne ovat sitten luonnolliset. Oikeastaan ihan kiva, näkyy nuo pinnassa olevat kuviot selkeämmin.

ÄHH 18: Hopealangasta väännetyt “vapaamuotoiset” ristit ja onyks-helmiä. Oli jostain projektista jäännyt iso hopearinkula, josta oli tarkoitus väännellä joku kuvio riipukseksi, se päätyi nyt sitten tähän ristin muodossa.

Please follow and like us:

10 Responses

 1. Niina
  |

  Sanaton. Siis nuo ensimmäiet Sahramikorvikset on niin rosoisen upeat. Sitten ne pronssihelmet, pura äkkiä ja silittele vaan, niin ihanat ovat ;D, toki korviksetkin on kauniit mutta ne voivat tippua ja hävitä..Hih…
  Ja sitten nämä onyks ristit onkin sitten ihan "herttileijaa sentään " kauniit, mitäs tähän nyt sitten enää lisäämään, kuin että paketti perillä ;D

 2. Marissa
  |

  Löysin sattumalta tänne ja oih, mikä positiivinen yllätys. Olet upeasti osannut yhdistää koulutustaustasi koruihin♥ Kelasin blogia kauas taaksepäin ja ilahduin erilaisuudesta. Meitä koruntekijöitähän on "miljuuna" mutta _mielestäni_ sinä olet yksi niistä harvoista, jotka ovat selkeästi löytäneet sen oman juttunsa, hienoa! Katselen pronssi- ja kuperikoruja enemmän kuin mielelläni vaikka se omin materiaali onkin hopea.

 3. inkku
  |

  Tulipa jännä väri kupariin! Lempparini ovat myös spiraalit. 🙂 Pronssihelmet ON kauniit!

 4. Sara
  |

  Rahramikorvikset rulettaa täällä, vaikka kaikista pidän!

 5. Mags
  |

  Aivan samoin ajattelin kuin Niina – eikun purkuun noin ihanat pronssihelmet ja takaisin piiloon ;-D Eikä mitä, käytä niitä! Sahrami ja turkoosi on ihana yhdistelmä, tykkäisin <3

 6. Maati
  |

  Voi kun upea korvispläjäys! Nuo ekat sahramikuparit ja tuo kaunis petroolinvihreä, upea väriyhdistelmä.

 7. Amalia
  |

  Mahtava päivitys, ihania korviksia kaikki, ei näistä pysty suosikkia valitsemaan. Tai no pystyyhän, kaikki yhes koos, yhdessä ja erikseen =D

 8. piisku
  |

  Kauniita! 🙂 Sahramivärjäys kuullosti jännälle, kaunista jälkeä syntyi! Pronssiset ehdottomasti käyttöön!

 9. Mona
  |

  PRONSSI !!!
  Ihana..vähän oon kade helmistäsi :-))

 10. sole
  |

  Kiitoksia kaikille! Pidän itsekin tuosta keltaisesta, vaikka tuossa kuvassa se on kyllä erityisen keltainen auringon ansiosta, mutta en vain voinut olla laittamatta tuota kuvaa, kun tuo aurinko niin kivasti korosti värejä.

  Marissa, kiva kun löysit tännekin, vaikka blogeja onkin kyllä tosi paljon. Ei sitä varmasti kaikkiin ole onnistunut itsekään eksymään vielä.

  Tilasin nuo pronssihelmet jostain saksalaisesta nettikaupasta kappalehintaan ja vähän turhan kalliita ne olivat, ei välttämättä tule tilattua uudestaan. Pari jäi vielä laatikkoon, pysyköön siellä 🙂