Ristiriipus ja lisää koruja merenneidolle

Tässä postauksessa piti olla kaksi ristiriipuskorua. Mutta ehdin hukata toisen ennen valokuvausta. Se katosi sen verran mystisesti, että epäilen näitä pieniä hiippareita, joita meillä kuljeskelee. Tunnustusta ei tullut, mutta mikäli tenavat olivat asialla, voi mennä pitkäkin aika kunnes koru löytyy. Harmittaa. Tässä kuitenkin jäljelle jäänyt ristikoru:

Riipuksen tein jo muutama kuukausi sitten kun oli aikaa kokeilla. Nyt vasta sain aikaiseksi sille nauhakaverin. Riipuksessa on kaksi kuparilevyä niitattu päällekkäin -vai mikähän olisi oikea termi- kuparilangalla. Alimmainen levy on patinoitu ja raaputettu ja päällimmäisessä on ristinmuotoinen aukko. Kupari on niin mukavan pehmeä materiaali, että aukon sai aikaiseksi helposti ruuvimeisseliä talttana käyttämällä. Ihan keskelle päällimmäinen laatta ei kyllä osunut. Vaijerissa on makeanvedenhelmiä ja kuparihelmiä.

Aikaisemmin tehtyyn merenneito- kaulakoruun sopiva rannekoru, jossa on akaatteja, siemenhelmiä ja hopeaa, sekä puriste- meripihkahelmi.

Merenneitokorvakorut samoista materiaaleista. Ja meripihkakorvakorut.

Please follow and like us:

4 Responses

 1. Niina
  |

  Kaunis tuo riipuskoru. Tykkään kovasti siitä että siinä on kaksi kerrosta päällekkäin ja mv-helmet sopivat kuparin kaveriksi kauniisti, luovat vastakohtia.
  Meripihka on kyllä kaunista, itse ne ole siihen törmännyt vai liekkö olen vain kulkenut ohi…

 2. Amalia
  |

  Kiitos blogivierailusta, kiva kun jätit kommentin visiitistä niin löysin tänne. Tuijotin pitkään tuota ristiriipusta, ihana <3 Ja koko kokonaisuus on kaunis.

 3. Elina
  |

  Kaunis ristiriipus! Meilläkin on kolme 2-vuotiasta potentiaalista koru- ja helmivarasta ja mulla on sen takia yhden huoneen ovi usein lukossa.

 4. sole
  |

  Kiitos kommenteista!
  Niina, ostin nuo meripihkahelmet Mr.Bead-nimisestä verkkokaupasta. Siellä oli myös halpoja hopeahelmiä, joita ainakin väittävät sterling-hopeaksi.
  Kiitos vierailusta, Amalia. Toivottavasti ehdit käydä toistekin.
  Elina, meillä on valitettavasti tosi vähän lukkoja. Ei ole edes siinä kylpyhuoneessa jossa teen juotoshommat…Pitäisi kyllä asentaa niitä. Ei ole korua vieläkään löytynyt.