Punaista

Pitkästä aikaa punaista – vähän jälkijunassa, joulu kun meni jo.

Tätäkin riipusta on vähän aikaa haudottu ja hillottu, kun yritin löytää siihen sopivaa ketjua. Ajattelin ensin hopeista papuketjua, mutta sitten löysin tällaista sopivan isolenkkistä, mutta huomattavasti kevyempää kuin papuketju, ja huokeampaakin. Riipuksessa  on suurehko akaattihelmi, kotitekoinen hopeinen helmihattu ja jämähopeahelmi, sekä valmis riipuspidike. Näitä akaattihelmiä on jäljellä vielä niin harjoittelen ehkä myöhemmin lisää erilaisten helmihattujen tekemistä. Tämä on ihan yksinkertainen neliö vain.

Nämä ovat omasta mielestäni ehkä vähän oudot, mutta kaikennäköistä tulee kokeiltua. Korviksissa on punaiset makeanveden helmet ja vaaleanpunaiset kiviruusut, joista en tiedä varmasti mitä ovat, ehkä ruusukvartsia. Oli pakko tehdä jotakin noista punaisista Mv-helmistä, kun olivat niin kauniin värisiä. Muut osat ovat patinoitua hopeaa.

Please follow and like us:

5 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Riipus on kaunis, tykkään kovasti tuosta omatekemästä helmihatusta ja ihailen noita littanoita korupiikien päitä. Yksityiskohdat on tuossa riipuksessa kohdallaan.
  No, mitäs outoa noissa korviksissa on ??? ne on kauniit, naisellisen romanttiset ja niissäkin on ihanat korupiikkien littanat päät…. taidan tulla oppiin 😀

 2. Amalia
  | Vastaa

  Upean punainen toimii aina joululla tai ilman 😉 Ihana sippeli kaulakoru.

 3. sole
  | Vastaa

  Niina, olen ottanut oppia Candy Cooperin kirjasta, jonka olen laittanut profiiliinikin lempikirjaksi. Sieltä olen saanut paljon muitakin vaikutteita kuin nuo korupiikin päät. Toivottavasti en liikaa ole matkinut…

  Amalia, tuo akaatti on tosiaan kauniin punainen, tosi tumma ja syvä sävy, toivottavasti se näkyy muillakin oikean värisenä tuossa kuvassa. Ja olen kyllä samaa mieltä punaisesta, ei siihen joulua tarvita 🙂

 4. KatMan
  | Vastaa

  Kiitos Sole vierailustasi blogissani! Löysin minäkin sinun blogisi vasta nyt. Mahtavasti olet yhdistänyt argeologisen tietämyksesi upeisiin koruihisi!

 5. sole
  | Vastaa

  Kiitos KatMan, kiva kun kävit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.