Kolmoisspiraaliriipus ja muita koruja

Tämä on niin simppeli koru että varmasti joku on tehnyt samanlaisen joskus jossain.

Eli tässä on hopealangasta väännetty kelttiläinen kolmoisspiraali- symboli yksinkertaisessa hopeaketjussa. Spiraalit tarkoittavat äitiä, neitsyttä ja velhoa, kolmea naiseuden piirrettä, sekä muutoksen ja kasvun voimaa.

Rannekoru Helmiliinasta tulleista kaupanpäällishelmistä: varmaankin helmiäislasihelmiä ja litteitä simpukankuorihelmiä, sekä niiden joukkoon lisätyistä labradoriittihelmistä. Muut osat ovat hopeaa. Harvemmin on noin kivoja kaupanpäällisiä tullut.

Viimeisenä pitkä kaulakoru lasihelmistä ja vintage messinkisestä ketjusta ja kuparista. Kuva on kurja. En tosiaan osaa ottaa kuvia varsinkaan pitkistä kaulakoruista, rannekorut on paljon helpompia. On tää oikeesti vähän nätempi…

Please follow and like us:

4 Responses

 1. Niina
  |

  Kauniita on kaikki. Ylimmäsen tarina osui ja upposi. Rannekorun värit ovat harmoniset ja erilaiset helmet tekevät sen kuitenkin niin persoonallisiksi ja viimeinen kaulakoru OIOIOIOI, wow ;D

 2. sole
  |

  Kiitos paljon! Ehkä tuo ei sitten olekaan niin huono kuva…:D Noista pitkistä ketjukaulakoruista tuppaa vaan tulemaan vähän sotkumöykkyjä mun kuvissa.

 3. Nafisan
  |

  Oi, tämä kelttisymboli on yksi ihanimmista tietämistäni, ja tässä korussa se on jotenkin niin raikas ja kaunis.

 4. sole
  |

  Kiitos Nafisan, tykkään itsekin hirmuisesti tuosta kolmoisspiraalisymbolista.