Kokeiluja

Tässä korussa olen kokeillut kahta itselleni uutta juttua: värillistä kuparilankaa ja koristepunsselointia. Punsselit hankin jo joskus syksyllä, mutta uskon että tämän jälkeen niille on enemmänkin käyttöä. Kumma kyllä, kokeilin niitä ensin kuparilevyyn. Yleensä kun on kärsimättömänä ihmisenä ollut tapana aloittaa hopealla, mikä on tietenkin typerää varsinkin kun hinta on niin korkealla.

Korussa on sinistä ja ruskeaa kuparilankaa ketjussa. En tiedä mitä nimeä ketjusta käytetään mutta siinä on kaksi rengasta rinnakkain ja lomittain (muinaisketjussa kai renkaat ovat vierekkäin (?)). Helmet ovat lasia ja kuparia.

Ja riipus on siis kuparia häränsilmäkoristelulla.

Please follow and like us:

6 Responses

 1. Amalia
  |

  Kauniit sävyt tässä korussa. Ai pitääkö niitä punsseleita käyttääkin…hymmm 😉

 2. Niina
  |

  Hyvin sopivat nuo lankojen värit yhteen, samoin helmet. Hieno 😀

 3. Akvamarin
  |

  Kaunis ja runsas koru, ja värit ovat ihanan lämpimiä syyssävyjä.

  Todella onnistunut punsselointi! Olisiko siinä syksyn sadepisaroita vesilätäkön pinnalla.

 4. sole
  |

  Kiitoksia kaikille kommenteista. Jemmailen kaikennäköistä välineistöä ja tarpeistoa ihan varmuuden vuoksi, jos vaikka inspiraatio iskee yllättäen :D. Olisi kauheaa sitten odotella välineitä pari viikkoa. Oikeesti pitäisi varmaan tilailla vielä lisää noita punsseleita varastoon, jos vaikka tartteis.
  Akvamarin, tuo lätäkkövertaus kuulostaa kauniilta, eipä tullut itselleni mieleen.

 5. Mags
  |

  Näistä sun kuparipunsseloinneista ja etsauksista oon tosi vaikuttunut 😀 Ne antaa koruille sen persoonallisen säväyksen <3

 6. sole
  |

  Kiitos Mags! Tykkään kovasti tehdä noita kuparijuttuja, jos vain on aikaa ja vapautta.