Kivenmurikoita

posted in: ostokset 6

Tilasin tuossa ihan joulukuun alussa USA:sta helmiä. Todella kärsimättömän odottelun jälkeen sain ne vasta tällä viikolla. Paketti oli auennut ja sisältö kadonnut, mutta nähtävästi se oli sitten jostain kuitenkin löytynyt. Tykkään näiden intian verikivien ulkonäöstä kyllä paljon mutta siis…ne on ihan tajuttoman isoja! Ihmettelinkin  miksi paketti painaa melkein kilon. Ja menin vielä tilaamaan samalla useamman nauhan, kun kerran Amerikasta asti tilasin. Pitkän odotuksen jälkeen en sitten varmaan osaa tehdä näistä mitään. Kuvassa ne näyttivät ihan sopivan kokoisilta… Aina välillä käy näin, kun ainakin minun on jotenkin vaikea välillä hahmottaa helmien kokoa kuvista, vaikka niissä yleensä on koko mainittukin. Välillä tulee liian pieniä, välillä liian isoja. En nyt näitä kuitenkaan rupea palauttamaan, vaan otan haasteena. Niin, ja samassa paketissa tuli hopeaketjua joka näytti kuvassa kyllä paljon paksummalta… Kuvassa on vielä vuorikristalleja jotka sentään olivat sen kokoisia kuin kuvittelinkin 🙂

Mitäköhän näistä järkäleistä voisi tehdä? Luolanaisen korusetin?

Please follow and like us:

6 Responses

 1. Niina
  |

  Ei ne näytä tuossa kuvassakaan kovin isoilta, nuo punaset on kauniin väriä. Minkä kokoisia ne noin suurinpiirteen on? Riipuksiksi varsin sopivia… no tää tilailu on just tätä 😀

 2. sole
  |

  Suurimmat noista kuutionmuotoisista on varmaan pari senttiä/sivu. Riipuksia niistä varmaan ehkä tulisi, tosin ehkä turhankin monta 🙂 Jään harkitsemaan vielä sitä luolanaisen korua…Onneksi olivat aika halpoja. Tai ehkä laitan ne koristeeksi johonkin kukkaruukkuun jos en muuta keksi.

 3. Niina
  |

  Saisko niitä hajoitettua ja sitten punottua metallilankaan tai jotain 😀

 4. sole
  |

  Kuulostaa hyvältä idealta. Pitänee ottaa leka käteen ja kokeilla 😀 Ehkä niitä vois oikeesti jotenki kääriä kokonaisenaki…

 5. Mags
  |

  Hei, kiitos kommentista blogissani 🙂
  Kuule, nuo järkäleet on niin kauniin värisiä, kyllä sinä niistä jonkun korun kokeilet! Kova on hiominen jos aiot niitä hajottaa, en kehota.

 6. sole
  |

  Enkä taida osatakaan hioa kiviä…Pannaan hautumaan ja odottelemaan inspiraatiota.