Kadonnut ristiriipuskoru

posted in: kaulakorut 2

Ristiriipuskoru sitten löytyi ja saattaapa olla että lapset olivat sittenkin syyttömiä katoamiseen. No, ei olisi ensimmäinen kerta kun on viattomia lapsia syytetty tässä taloudessa.

Tätä voi pitää pitkänä tai kaksinkerroin kun kiinnittää lukon riipuksen renkaan kautta. Riipuksena on jostain turkoosijäljitelmästä tehty risti. Nauhassa on afrikan turkooseja, kookosrondelleja ja puu- ja lasihelmiä. Muut osat ovat hopeaa. Tästä tulee ihan mieleen joku vanhan ajan lähetystyöntekijän koru, kun on niin eksoottisia helmiä nauhassa.

Please follow and like us:

2 Responses

  1. Niina
    | Vastaa

    Karun kaunis, minulle tuli mieleen että tätä voisi pitää nuoret pojatkin. Värit sointuvat hyvin yhteen, ihailen tapaa sekoittaa kaikkia värejä… sitä minunkin pitää harjoitella.

  2. sole
    | Vastaa

    Saattaisi tosiaan mennä pojallekin, varsinkin vähän lyhyemmällä nauhalla (on tosi pitkä) ja ilman kukkaa. Tai mistä minä mitään nykyajan nuorista pojista tiedän..:) Ehkä ne tykkää kukistakin. Olen itsekin kyllä vähän arka värien suhteen, toivoisin olevani rohkeampi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.