Etsattu kupaririipus ja vuorikristallirannekoru

Tämäkin kupaririipus on odotellut laatikon pohjalla vähän pidempään helmiseuralaisia. Tuntui vähän haasteelliselta löytää oikeanlaisia helmiä sen kanssa, mutta ehkäpä tämmöiset vähän isommat sopivat. Sopivia valmislukkoja ei varastoista löytynyt, koska kaikki olivat ihan liian siroja tällaiseen koruun, joten väänsin lukon kuparilangasta ja siitä tulikin mielestäni ihan sopiva pari riipukselle. Tämä on nyt viimeinen koru, jossa on turkoosia väriä vähään aikaan. Huomasin, että niitä onkin tullut aika monta tässä, vaikka lempivärini ovat ennemminkin punainen tai vihreä. Näköjään tykkään turkoosistakin…

Korussa on siis kuparilevystä tehty riipus, jossa on etsattu spiraali. Spiraalin maalasin kynsilakalla ennen etsausta, niin siitä tuli vähän tuommoinen karkean näköinen. Nauhassa on tiikerinsilmänugetteja, turkooseja savihelmiä ja pari luuhelmeä.

Rannekorussa on vuorikristallien lisäksi laavakivihelmiä ja mustia litteitä puuhelmiä. Lukko ja spiraali ovat hopeaa. Mustat helmet näyttävät kyllä aika mössöltä tuossa kuvassa.

Please follow and like us:

11 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Voi Sole 😀 kauniita. Tuo neliö-riipus on mahtva, kaunis kiemura ja helmet sopivat siihen hyvin. Turkoosi piristää hienosti. Ja sitten tuo rannekoru kun on musta-valkoinen ihminen niin ei voi kun tykätä, vuorikristalli kiteet tekevät sen niin eläväksi 😀

 2. Amalia
  | Vastaa

  Riipus kyllä kruunaa koko komeuden. Ihanan eläväinen rannekoru pitkuloilla vuorikristalleilla.

 3. Kati
  | Vastaa

  Kiitos pistäytymisestä blogissani, Sole 🙂 Näin löysin minäkin tänne sinun upean blogiisi, joka on täynnä uskomattoman kaunista, omailmeistä korutaidetta 🙂

 4. sole
  | Vastaa

  Kiitos kovasti kauniista sanoista, Niina, Amalia ja Kati! Olen ollut itse vähän huono kommentoimaan muiden blogeissa mutta yritän kovasti aktivoitua koko ajan. Onhan niin hienoa itsekin saada palautetta, ainakin positiivista :).

 5. Mags
  | Vastaa

  Upea todella tuo kupaririipus-koru!

 6. sole
  | Vastaa

  Kiitos, Mags! Ja kiitos vierailusta.

 7. katri
  | Vastaa

  Kauniita oli monta, mutta tämä rannekoru on kyllä huippu. Mahtavat muodot. Tykkään.

 8. sole
  | Vastaa

  Kiitos Katri, ja kiva että pääsit nyt kommentoimaan.

 9. anna
  | Vastaa

  vau miten upea tuo etsattu riipus 😀 ja tottakai siis koko koru myös 😀

 10. sole
  | Vastaa

  Kiitos, Anna!

 11. MAXIN HOPEAT
  | Vastaa

  Etsattu kupaririipus on upea, sopii loistavasti kokonaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.