Biitsikoru

posted in: akaatti, habotai, kaulakorut 4

Jostain syystä tulla tupsahti sitten tällainen biitsikoru heti joulunpunaisten tekeleiden jälkeen. On nähtävästi ollut kesä tai etelänmatka haaveissa, ja jostain alitajunnasta tuli sitten tämä. No, kyllähän tuolla ulkona linnut jo laulelevat…ainakin vähän. Enemmän tästä tulee mieleen kuitenkin Itä- tai Pohjanmeren rannat kuin etelän aurinkorannat.

Korussa on vaikka mitä helmiä. Eniten on erilaisia simpukkahelmiä: litteitä pyöreitä, renkaita, kotiloita ja heishihelmiä. Kotilot ja heishit ovat kirppiskoruista. Riipus on myös helmiäistä. Lisäksi korussa on ruskeita marmorihelmiä, valkoisia jadehelmiä, vihreitä aventuriinihelmiä ja opaaleja, sekä intian akaattirondelleja. Muutama hopeahelmikin on välissä. Sisemmässä nauhassa on päissä silkkinauhaa ja muut osat ovat hopeaa. Sain idean tähän Fire mountain gemsin luettelon korusta, jossa oli kaksi osaa ja lyhyemmässä osassa riipus. Ihan eri näköinen tästä muuten kyllä tuli.

Please follow and like us:

4 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Voihan Sole; aivan ihana. Nämä sinun korut puhuttelevat minua A-I-N-A, ne on niin mun näköisiä. Nuo Habotai silkkinauhat on ihanat, varsinkin kun niitä on kaksi rinnakkain. Mulla on samanlaisia simpukankuori lantteja… enpä olisi osannut käyttää noin 😀

 2. sole
  | Vastaa

  Kiitos! Tykätään varmaan vähän samantapaisista koruista, vanhahtavista, vintagesta ja sen semmoisesta. Nuo simpukkalantit on kyllä kivoja, vaikka mietin kyllä tilatessa että päätyvätköhän ne mihinkään. Mutta tähän nyt ainakin sitten.

 3. Elina
  | Vastaa

  Ihanan kesäinen ja merellinen koru! 🙂

 4. sole
  | Vastaa

  Kiitos, Elina. Alkaa olla tässä jo kesää vähän ikävä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.