Rinkulakaulakoru

Korussa on vuorikristalleja ja labradoriittia nahkanauhassa, ja hopearenkaita. Olipahan kauheata juottaa kiinni noita renkaita, joissa on kivi. Reiästä meni läpi sen verran ohut lanka, että oli vähän pakko juottaa rengas kiinni ettei se aukea. Aluksi meni ihan hyvin,  mutta sitten kivet rupesi poksahtelemaan ja siirryin kieputtelemaan loput kivet. Oikeestaan saattaa olla parempikin, että osa on renkaissa ja osa kieputettu. Mukava ainakin uskoa itse niin. Aika usein näistä koruista tulee vähän (tai enemmänkin) erilaisia kuin suunnittelee. Varmaan jonkun mielestä koru olisi ollut parempi kirkkaana, mutta kun omasta mielestä se oli vähän turhan kimaltelevainen niin patinoin muun paitsi isot hopeahelmet.
Välissä on paljon juottamattomia hopearenkaita ja nauhojen päät on kieputettu hopealangasta.

Kävin vaklailemassa kuvausvinkkejä Katrin koruavaruudesta, ja yritin soveltaa niitä näihin kuviin. Toivottavasti näistä tuli nyt parempia. Edelleen kyllä jouduin niitä kirkastamaan kuvankäsittelyohjelmalla. Pitäisköhän toivoa järkkäriä joululahjaksi…

Please follow and like us:

2 Responses

  1. Niina
    | Vastaa

    Runsas, ihana ja varmaankin todella työläs tehtävä. Väri ovat kauniit.

  2. sole
    | Vastaa

    Kiitos, aika paljon siihen kului ainakin renkaita. Mutta ihan kohtuu vaivalla olisi varmaan päässyt jos olisi osannut asiansa kunnolla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.