Merenneitokoru ja spiraaleja

Yhtenä iltana helmiä käpälöidessä iso meripihkalätkä ja akaattinauha sattuivat vierekkäin. Väriyhdistelmä näytti mielestäni niin kivalta että yhdistin ne koruun. Vihertävä turkoosi ei ole ihan ykköslempivärejäni mutta tässä yhteydessä se mielestäni näytti hyvältä. Meripihka on puristemeripihkaa. Haluaisin käyttää ihan oikeata meripihkaa, mutta eipä ole juuri missään näkynyt ainakaan isompia kappaleita, ja kallistakin se on. Akaattihelmien välissä on pieniä hopeahelmiä ja siemenhelmiä. Ja nauhan keskiosa on siemenhelmistä tehty. Loput osat ovat hopeaa.

Sitten piti väännellä spiraaleita otsikon velvoittamana. Kaksi rannekorua joista tässä on sirompi versio: Korussa on hopeaa ja fossiilijaspista.

Ja toinen vähän murjotumpi ja karumpi versio paksummasta langasta. Korussa on hopean lisäksi intian akaatteja ja vuorikristallia.

Molemmissa on kolme rengasta johon lukon voi kiinnittää.

Please follow and like us:

2 Responses

  1. Niina
    | Vastaa

    Kauniisti sointuvat tuo meripihka ja turkoosi yhteen, enpä olisi uskonut 😀 todella täyteläinen värikokonaisuus. Rannekoruista tuo alin on siis niiiiiiiiin IHANA, onkohan sitä patinoitu? 😀

  2. sole
    | Vastaa

    Kiitos, on patinoitu ja ruhjottu 😀 Halusin vähän paksumpaa lankaa (1,2 mm) ja eiköhän se ruhjoutunut siinä väännellessä. Onpahan nyt sitten karu, tai nätemmin rouheinen koru.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.