Lisää lastenkoruja

Vaihteeksi vähän hempeämpää: toinen nimiäis- tai ristiäiskoru, tai mikä vain lapsenkoru. Riipuksessa on taasen kelttiläinen puusymboli, joka on tällä kertaa pihlaja (suojelu, ilmaisu, oivallus). Näihin puusymboleihin liittyy muuten myös horoskooppi, tämän ajanjakso on 21.1.-17.2. Laitoin näitä koruja enemmän solekoru-kaupan puolelle ja siellä on tiedot myös puusymboleista, ei kylläkään horoskooppikuvauksia, ainakaan vielä. Näihin puusymboleihin liittyy vaikka mitä muutakin mielenkiintoista, esimerkiksi koivuun liittyvä kivi on vuorikristalli jne. mutta en ole vielä ehtinyt ihan täysin perehtyä asiaan.

Nauhassa on valkoisia noin 4 mm:n makeanvedenhelmiä ja Swarovskin kristalleja vaijerissa, muut osat ovat hopeaa. Mukana on pieni Swarovskin kristallista ja hopeasta tehty riipus, jossa on myös pieni hopeahelmi.

Please follow and like us:

5 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Kaunis, se näyttää tuossa kuvassa siltä kuin se olis tehty memory wire-lankaa 😀 Noita MV helmiä ei voita mikään.

 2. Niina
  | Vastaa

  …Kävin vielä kurkkaamassa koruja kaupan puolella nuo kelttiläiset symbolit on kyllä ihania 😀

 3. sole
  | Vastaa

  Kiitos! En voi vastustaa mytologiajuttuja, vielä kun olis aikaa perehtyä paremmin. Kiva yhdistää niitä tähän koruharrastukseen.

 4. Mrs T
  | Vastaa

  Aivan ihania! Kerrankin koruja, joissa on ajatusta, eikä mitään hömppärihkamaa!!!

 5. sole
  | Vastaa

  Kiitos kannustavasta kommentista, Mrs T!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.