Joululahjakorut

Tässäpä kuvia joululahjoiksi annetuista koruista.

Anopille tein muunnoksen aiemmin tehdystä lumipallokorusta eli siinä on korallia, jadea ja vuorikristallia. Hopeahelmien tilalla tässä on kristallibiconehelmiä korallien välissä, ja yksi isompi lukon vieressä jadehelmihässäkässä.

Sisko sai helmirannekorun, jossa on mukana hopeahelmiä. Yllättävän vaikea on saada näitä vaijerikoruja sopivan kireiksi, helposti tulee liian kireitä tai liian löysiä. Tai sitten en vain osaa oikeaa tekniikkaa. Tästäkin taisi tulla vähän pinkeä.

Toiselle sukulaiselle tein pitkän kaulakorun jossa on hopeaketjun lisäksi eri kokoisia pyöreitä vuorikristalli- ja jadehelmiä, ja hopeasydän riipuksena. Oli tarkoitus laittaa vähän suurempi sydänriipus tähän, mutta eräs nimeltä mainitsematon verkkokauppa ei ole vieläkään, neljän viikon aikana toimittanut tilaustani.Tämän sydämen onnistuin saamaan ennen joulua luotettavasta Thuja Designista.

Saman sukulaisen kaksi tyttöä saivat kristallikorvakorut. Nuorempi 6-vuotias on juuri saanut reiät korviin.


Please follow and like us:

3 Responses

 1. Niina
  | Vastaa

  Kauniita kaikki.
  Makeanvedenhelmistä tehty rannekoru on hieno, hopeiset sydämet ihania.

 2. Kerttu
  | Vastaa

  Nuo vaijerit tahtoo käytössä hieman löystyä, joten kannattaa tehdä mieluumminen vähän pinkeä. Kauniita lahjoja! 🙂

 3. sole
  | Vastaa

  Kiitos kommenteista, Niina ja Kerttu. Mukava kuulla, Kerttu, että taisin sittenkin onnistua vähän vahingossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.