Vuorikristalleja ja lumipalloja

Patinonti jatkuu, niinkuin pitikin.

Kaulakorussa on hopean ja hopeahelmien lisäksi intian akaatteja, laavakiveä ja vuorikristallia. Korun voi kiinnittää neljään eri renkaaseen, jolloin riipusosan pituus vaihtelee. Intian akaattien välissä on jämähopeahelmiä eli jämähopeasta sulatettuja helmiä. Koru on patinoitu, mutta ei niin tummaksi kuin edellinen koru, ja isoja renkaita ja lukkoa on vielä hiottu kirkkaammiksi jälkikäteen.

Koru on epäsymmetrinen: pyöreitä renkaita on vain toisella puolella. Ajattelin tehdä vielä samantapaisen, samanlaisista helmistä, rannekorun mutta hopeaosat loppuivat kesken. Pitää väännellä lisää renkaita kunhan ehtii.

Sitten nähtävästi lumiryöppy vaikutti jotenkin alitajuntaan ja tuli tällainen lumipallorannekoru. Maltoin olla patinoimatta.
Vaijerikorussa on korallihelmiä sekä muutama pieni jadehelmi. Välissä on “jääpaloina” vuorikristallisiruja ja pieniä hopeahelmiä. Mukana kulkee hopeinen o-ketju. Lukko on hopeaa.

Lumipallokoruja saattaa tulla lisääkin sillä koralleja on varastossa vielä paljon. Vuorikristalli on tällä viikolla myös suosikeissa ja kuorma niitä tulossa postissa.

Please follow and like us:

2 Responses

  1. Niina
    | Vastaa

    Kyllä on taas ihania 😀 Tuo kaulakoru on mahtava, isot renkaat tuovat kepeyttä. Sole sain sen patinointi aineen, jeeee… yksi viritys tulossa kun vaan saan sen loppuun.

  2. sole
    | Vastaa

    Kiitos kommentista, Niina! Jään innolla odottelemaan patinoitua viritystä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.