Syyskauden alkua

Syksy tuntuu tulleen hujauksessa. 
Viime päivinä ollaan totuteltu uuteen päivärytmiin tyttöjen kanssa, kun esikoinen aloitti eskarin ja nuorempiakin totutellaan päivähoitoon, koska siirryn hoitovapaalta osa-aikaisesti töihin. Toivottavasti jatkossakin jää vähän aikaa korujenkin tekemiseen. Aika vähän sitä on nytkin tosin ollut. Jotain helppoja juttuja, kuten pujotteluja olen  voinut tehdä päivälläkin. Ja joskus ollaan vanhimman tyttären kanssa tehty myös yhdessä koruja. Tyttären korujen tekemisestä oma koruharrastukseni varmaan lähtikin alkuun. Hänen toiveammattinsa on koruntekijä 🙂


Viimeaikaisia tuotoksia:

Kaulakoru puukorallista ja kuparista, riipus akaattia

Rannekoru puukorallista ja mustista akaateista, lukko pronssia, muut osat kuparia

Korvakorut puukorallista ja kuparista, koukut pronssia

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.